Vrijwilliger worden in het Wateringse Veld?

Begin 2016 wordt er in het Wateringse Veld aan de Middenweg 129 (oude Politiebureau) een “Vrijwilligerspunt” geopend van Stichting MOOI.
Bij dit Vrijwilligerspunt kunnen buurtbewoners terecht met alle vragen en wensen op het gebied van vrijwilligerswerk, activiteiten en cursussen in de buurt.

Voor dit Vrijwilligerspunt zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die deels zelfstandig en deels in teamverband voor 1 tot 3 dagdelen per week aan de slag kunnen.

Het is een leuke job waarin je veel nieuwe mensen leert kennen. In november/december krijgt u een training bij PEP Den Haag aangeboden, met betrekking tot deze functie. Aanbod komen; o.a. gesprekstechnieken en bemiddelingsvaardigheden, in gesprek gaan met klanten, en omgaan met de computer.
U ontvangt een vrijwilligersovereenkomst, reis en/of onkostenvergoeding, verzekering.

Wij zijn op zoek naar U! Bent u enthousiast, klantvriendelijk, kunt u omgaan met de computer. Onderdeel zijn van een organisatie?, groeien in uw persoonlijke ontwikkeling en tegelijkertijd iets voor de wijk te betekenen? Dan bent u de juiste persoon die we zoeken!

Voor meer informatie en/of aanmelding kunt u bellen of mailen naar:

Hatice Sarikas Mob: 06-39431145 h.sarikas@stichtingmooi.nl

Paula Baert Mob: 06-81 68 87 53 p.baert@xtra.nl
In de 1e week van november gaan wij met u in gesprek over deze functie voor het Vrijwilligerspunt in het Wateringse Veld.

Wij horen graag van u!!