Voorschool De Hummelhoek maakt onderdeel uit van het Integraal Kindcentrum Kosmos

In het Integraal Kindercentrum (IKC) Kosmos werken Stichting MOOI, de Dr. J.A. Gerth van Wijkschool en DAK Kindercentra samen aan de professionele opvang en ontwikkeling van kinderen van 0 tot 12 jaar. De drie organisaties delen een gebouw, maar de ambitie gaat verder. De drie organisaties willen er, aan de hand van een gedeelde pedagogische visie, voor zorgen dat de drie organisaties naadloos op elkaar aansluiten.
Onlangs is het gebouw waar we gezamenlijk werken feestelijk geopend.

Stichting MOOI is onderdeel van Kosmos met haar Voorschool peuterspeelzaal De Hummelhoek. De Voorschool peuterspeelzaal bereidt kinderen in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar  spelenderwijs voor op de basisschool. Naast veel binnen en buiten spelen met andere kinderen is er aandacht voor muziek, knutselen, rekenen, bewegen, zelfstandigheid en met name taalontwikkeling.

Onze Voorscholen zitten verspreid over heel Den Haag.
Kijk hier voor meer informatie.