Vadercentrum Adam op studieweekend met 50 vrijwilligers

In het weekend van 1 en 2 oktober zijn 50 vrijwilligers van het Vadercentrum en de Weggeefwinkel op studieweekend geweest. Een stukje teambuilding, elkaar beter leren kennen en de methodiek en werkwijze van het Vadercentrum te bespreken en te finetunen waren de voornaamste doelstellingen.

Wilt u zelf ook de methodiek van het Vadercentrum lezen? Bekijk ze hier.

“Al jaren heb ik mijn broers en zusjes niet gezien. Sinds januari ben ik in het Vadercentrum één van de vrijwilligers. Sinds januari heb ik zo veel zussen en broers en dat zijn jullie allemaal”.

Nieuwsbrief
Elke maand geeft het Vadercentrum Adam een nieuwsbrief uit vol met interessante en informatieve informatie over hetgeen zij de afgelopen maand georganiseerd hebben. Plus daarin een vooruitblik op hetgeen dat nog gaat komen.

In deze nieuwsbrief leest u eveneens een uitgebreid verslag van het studieweekend.

Meer informatie
Voor meer informatie over het Vadercentrum Adam en inschrijven op deze nieuwsbrief via
www.haagsevaders.nl/site/

Vadercentrum Adam