Vadercentrum Adam is trots op 2016

Het jaar 2016 is er een om trots op te zijn!

• Duizenden mensen hebben aan de cursussen en eenmalige activiteiten, zoals voorlichtingen en bijeenkomsten over een speciaal thema deelgenomen waar wij honderden certificaten hebben uitgedeeld.
  • In de Weggeefwinkel hielpen we ruim 10.000 klanten.
  • De rol van de Buurtvaders was weer heel belangrijk, vooral tijdens evenementen en tijdens oud en nieuw.
  • Met het project "Klus Team MOOI Laak" hebben we maandelijkse bijeenkomsten over duurzaamheid georganiseerd. Honderden mensen hebben aan deze bijeenkomsten deelgenomen.
  • Maandelijks hebben we een Repair Café bijeenkomst gehouden waar de deelnemers gratis hun kapotte spullen konden laten repareren. Dit jaar vermenigvuldigen we Repair Café bijeenkomsten met twee keer in de maand.
  • Tientallen statushouders, voornamelijk uit Syrië en Eritrea, hebben aan de cursussen en andere activiteiten deelgenomen. Meerdere van deze mensen zijn vrijwilliger in het Vadercentrum geworden.

Al deze werkzaamheden werden uitgevoerd door 142 vrijwilligers, die zich met hart en ziel inzetten. U kunt ook in 2017 ons op rekenen.

Nieuwsbrief

Elke maand geeft het Vadercentrum Adam een nieuwsbrief uit vol met interessante en informatieve informatie over hetgeen zij de afgelopen maand georganiseerd hebben. Plus daarin een vooruitblik op hetgeen dat nog gaat komen.
Lees hier de nieuwsbrief van januari.

Voor meer informatie over het Vadercentrum Adam en inschrijven op deze nieuwsbrief.
www.vadercentrumadam.nl

Vadercentrum Adam