Rumoer is niet meer alleen een Moedercentrum, maar voor de hele buurt

De deuren van Centrum Rumoer staan op maandag 6 maart van 11.00 tot 13.00 uur wagenwijd open. Het centrum gelegen aan de Hoogkarspelstraat 68 a stond voorheen vooral bekend als Moedercentrum en was daarmee voornamelijk bestemd voor vrouwen uit de wijk.

Rumoer is vanaf heden dé plek waar buurtbewoners (man/vrouw en jong/oud) elkaar ontmoeten en samenkomen, waar vrijwilligers en ondernemers de ruimte krijgen om activiteiten en projecten uit te voeren en waar maatschappelijke
instellingen en bedrijven spreekuur houden. En dat allemaal in samenwerking met, van, door en naast elkaar.

Wat kunt u doen bij Rumoer?
Er worden verschillende activiteiten voor jong en oud georganiseerd. De activiteiten worden georganiseerd samen met en door vrijwilligers, stagiaires en actieve wijkbewoners.
Kom langs en vraag naar ons activiteiten schema.

Komt u op bezoek?
Nieuwsgierig geworden naar wat er allemaal in Rumoer gebeurt, wat Rumoer voor u kan betekenen en wat u voor Rumoer kan betekenen, kom langs! Als buurtbewoner bent u van harte welkom om deel
te nemen aan activiteiten of mee te denken over het organiseren van activiteiten.

Open huis
Kom tijdens ons open huis op maandag 6 maart gezellig langs en ervaar zelf wat
Rumoer voor de wijk betekend.

Centrum Rumoer
Hoogkarspelstraat 68a