Kindcentrum Kosmos opent de deuren

Op woensdag 25 januari wordt Kindcentrum Kosmos in Laakkwartier officieel geopend.
Kosmos is een samenwerkingsverband tussen basisschool Dr. J.A. Gerth van Wijkschool, Voorschool peuterspeelzaal De Hummelhoek (Stichting MOOI) en kinderopvang David Dak (Stichting DAK).
Doordat deze 3 organisaties nu in één gebouw zijn gevestigd kunnen ze gezamenlijk de hele vroeg- en voorschoolse educatie aanbieden. Het nieuwe multifunctionele centrum voor alle kinderen van 0-12 en hun ouders.
Ook wordt de verbinding met de wijk opgezocht. Daarbij valt te denken aan allerlei aanbod op het gebied van gezondheidszorg, voorlichting, creativiteit, sport en spel.

“Kosmos is een plek waar kinderen zich thuis en veilig voelen, waar ze zich goed kunnen ontwikkelen.”

Meer informatie?
Kom eens langs of neem contact op

Kindcentrum Kosmos
Withuysstraat 2-4