Geslaagde editie Escampfestival 2015

Het zestiende Escampfestival heeft zaterdag 30 mei duizenden bezoekers getrokken. Op het Escampfestival presenteerden bewonersorganisaties, zorginstellingen, brandweer en politie, scholen en anderen zich aan het publiek. Zij vertelden onder andere wat er in Escamp gebeurt op het gebied van onderwijs en stages, veiligheid en bewonersactiviteiten. Stichting MOOI mocht hier natuurlijk niet ontbreken en was dan ook volop aanwezig.

Op het onderwijsplein werd er o.a. informatie verstrekt over de Voorschool peuterspeelzalen, VVE-Thuis, Schoolmaatschappelijk werk en oudercoaches. Bij participatie kon men terecht voor Vrijwiligerswerk, de Burenhulpcentrale en informatie rondom het Wijkcentrum. Op het kidsplein was het thema dit jaar ‘Vakantie in je eigen wijk’. De komende zomerspektakels deze zomer in Escamp en Laak stonden hier dan ook centraal. (www.stichtingmooi.nl/zomerspektakel)

Het was een geslaagde dag voor jong en oud. Tot volgend jaar!