Geslaagde aftrap ‘fondsenwerving in de wijk’

Afgelopen donderdag is met succes dit nieuwe project van start gegaan. Twee fondsenwervers, Jos Timmermans (MOOI) en Gerard Jellema (Zebra) gaan organisaties uit de wijken helpen bij fondsaanvragen voor hun projecten. In 2017 doen ze dit voor het pilotgebied Bouwlust-Vrederust-Wateringse Veld.

De eerste avond werd al meteen goed bezocht met ruim 30 mensen van 21 organisaties.

Bent u een wijkorganisatie, zelforganisatie, sportvereniging of culturele organisatie in Escamp? En organiseert u wel eens projecten of wilt u dit gaan doen?
Dan kan MOOI u helpen met het vinden van financiering hiervoor!

In samenwerking met Fonds 1818 bieden wij ondersteuning aan bij het schrijven van een plan en het zoeken van financiering bij fondsen.

Bekijk hier de informatieflyer.

Daarnaast houden we een aantal informatieavonden. Schrijf u in en laat u informeren!

Donderdag 11 mei 2017
19.30-21.30 uur
Locatie volgt

Donderdag 5 oktober 2017
19.30-21.30 uur
Locatie volgt

Inschrijven of meer informatie?

Laat dit weten bij:

Jos Timmermans