Geslaagd Vrijwilligersfeest. Vrijwilligers Bouwlust, Vrederust en Wateringse Veld bedankt!

Woensdagavond 28 oktober jl. ging het dak eraf van Wijkcentrum Bouwlust. Alle vrijwilligers van Stichting MOOI uit de wijken Bouwlust, Vrederust en Wateringse Veld waren uitgenodigd voor een feestelijke avond met een optreden van rockband Moefit voorafgaand aan een heerlijk lopend buffet. De avond was georganiseerd om de vrijwilligers te bedanken voor hun onmisbare inzet.

Stichting MOOI organiseert jaarlijks een feestavond voor de vrijwilligers om hen te bedanken voor hun inzet. Vrijwilligers vervullen, naast de medewerkers, een onmisbare rol.
Of het nu gaat om meewerken aan het organiseren van activiteiten voor jong en oud, het bezoeken van ouderen, meewerken aan actviteiten, bezetting van ons Serviceplein, werkzaamheden achter de receptie, bardienst, etc. Zonder vrijwilligers kunnen we dit allemaal niet.  BEDANKT!