Dokters van de wereld elke dinsdag bij het Vadercentrum

De Dokters van de Wereld zijn al vele jaren vaste gast in het Vadercentrum. Sinds kort kon door een extra bijdrage van de Postcode Loterij twee nieuwe mobiele zorgbussen worden aangeschaft. De medische vrijwilligers kunnen, naast het geven van voorlichting en consulten ook begeleiding naar de reguliere zorg bieden.

Een van die bussen zal in de komende maanden iedere dinsdag rond het middaguur op het Jonckbloetplein bij het Vadercentrum staan om die mensen te helpen voor wie het om de een of andere reden moeilijk is een arts te bezoeken.

De bus heeft twee spreekkamers en is voorzien van apparatuur en artsenbenodigdheden om bezoekers van dienst te kunnen zijn.

Nieuwsbrief

Elke maand geeft het Vadercentrum Adam een nieuwsbrief uit vol met interessante en informatieve informatie over hetgeen zij de afgelopen maand georganiseerd hebben. Plus daarin een vooruitblik op hetgeen dat nog gaat komen.

Lees hier de nieuwsbrief van februari.

Voor meer informatie over het Vadercentrum Adam en inschrijven op deze nieuwsbrief.
www.vadercentrumadam.nl

Vadercentrum Adam