Bewoners Moerwijk voortaan veiliger over straat

Drie jaar geleden is MOOI in Bouwlust/Vrederust gestart met het geven van een training 'veilig over straat' voor senioren. Dankzij subsidie van de gemeente Den Haag was het destijds mogelijk deze training gratis aan te bieden. Een initiatief dat MOOI graag wilde voortzetten. En dat is gelukt dankzij de steun van COOP en Fonds 1818.
Dit jaar zijn er in Moerwijk vrijwilligers geworven die getraind worden om de trainingen te kunnen geven. Deze hebben inmiddels het certificaat in handen! Hierop volgend is Mariahoeve aan de beurt.
De training zal verder worden aangepast om niet alleen de training aan te bieden aan senioren maar aan alle doelgroepen, aangezien ook volwassenen en jongeren zich onveilig kunnen voelen.

Meer informatie?
Neem contact op met Els Hooning, e.hooning@stichtingmooi.nl