14 Officieren van Justitie op bezoek bij Vadercentrum Adam

Wanneer een officier van justitie naar het Laakkwartier komt is dat in de regel slecht nieuws. Maar op dinsdag 22 november kwam er niet een maar kwamen er veertien naar het Vadercentrum en hadden een prachtige bos bloemen voor het Vadercentrum bij zich.
De dames en heren officieren van justitie zochten een plekje tussen de vrijwilligers van het Vadercentrum voor een gezamenlijke maaltijd. Waardoor het de mogelijkheid bood om met elkaar in gesprek te gaan en zodoende elkaar een beetje te leren kennen.
Het was een energierijke avond, ervaringen en informatie werden met elkaar gedeeld.

Nieuwsbrief
Elke maand geeft het Vadercentrum Adam een nieuwsbrief uit vol met interessante en informatieve informatie over hetgeen zij de afgelopen maand georganiseerd hebben. Plus daarin een vooruitblik op hetgeen dat nog gaat komen.

Lees hier de nieuwsbrief

Meer informatie
Voor meer informatie over het Vadercentrum Adam en inschrijven op deze nieuwsbrief via
www.haagsevaders.nl/site/